Kleuradvies

J van der Ven schilderwerken geeft uw woning kleur. Van binnen en van buiten. Maar welke kleur? Houdt u van een onopvallende, vertrouwde kleurstelling? Houdt u van heldere kleuren en duidelijke contrasten? Kiest u voor zachte tinten? Of twijfelt u met welke kleuren u het beoogde resultaat bereikt?

 Wij geven u dan graag kleuradvies. We weten uit ervaring wat kleur met een ruimte doet. Daarom brengen we uw smaak in beeld en denken met u mee. Rekening houdend met de stijl van uw woning, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woon/bedrijfsomgeving. Niets is belangrijker dan harmonie in de kleurstelling.

Sikkens visualizer app

Door gebruik van de Sikkens visualizer app kunnen wij u ter plekke een beeld geven over hoe bepaalde kleuren in specifieke omgevingen eruit gaan zien. Zo is het voor u vrijwel meteen duidelijk of de kleur in de smaak valt. Deze app is ook gemakkelijk door u zelf te gebruiken. De app kan worden geïnstalleerd op een Apple of Android apparaat (met camera). U kunt in no-time zien welke kleur het beste geschikt is voor uw klus.