Behangen

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf voor het behangen van uw woning in Reuver en omstreken? J van der Ven schilderwerken staat graag voor u klaar. Particuliere en zakelijk klanten hebben een uitgebreide keuze uit een gevarieerd scala aan soorten behang en wandbekledingen.

Naast het traditionele behang wordt steeds vaker gekozen voor:

  • vinyl behang
  • fotobehang
  • behang in hout structuren
  • glasweefsel behang

 

Glasvezelbehang

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang. Glasweefsel van een hoogwaardige kwaliteit laat zich dankzij speciale voorbehandelingen zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan snel worden verwerkt. Kleine gebreken in de ondergrond worden gecamoufleerd. Glasweefsel als ondergrond is geschikt voor bijna elk type muurverf. Het geeft prima resultaten.

Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze. Nieuwe muren hebben de neiging om zelfs tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Glasweefsel is scheuroverbruggend.

Een scheur in een muur kan later met glasweefsel worden weggewerkt. Het verwerken van glasweefsel is een specialisme.

Jaarlijks worden bij particulieren en ook in grote nieuwe bouw projecten vele duizenden meter glasweefsel behang verwerkt.

Een belangrijke functie van een buitengevel is vochtwering. Wanneer de muur vocht doorlaat, resulteert dat in schade binnen in uw woning of bedrijfspand. Ook kunt u met impregneren besparen op uw stookkosten, want een vochtige muur vormt een koudebrug. Door het impregneren van de buitenmuren heeft u duurzaam profijt van de gevelreiniging; het biedt extra bescherming tegen weersinvloeden, schimmelvorming en vervuiling.

Wij beschikken over professionele gereedschappen en technieken en kunnen ook de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Het reinigen van de gevel is een specialistische klus, die J van der Ven schilderwerken graag voor u verzorgt.