Binnen schilderwerk

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerk in Reuver en omstreken? J van der Ven schilderwerken staat graag voor u klaar. Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij leveren kwaliteit, service en garantie.

Wij kiezen voor kwaliteit

Goed binnenschilderwerk is essentieel voor de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Daarom werken wij ook binnen enkel met de beste materialen van Sikkens. We gebruiken binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor u minimaal is. Voordat er ook maar een blik verf open gaat wordt eerst de volledige werkplek vakkundig afgeplakt, zodat uw eigendommen ook tijdens het werk goed beschermd zijn. J van der Ven  schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu.

Service

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Wij adviseren graag over kleurgebruik, speciale verven of het herstellen van brand en waterschade.

Een greep uit ons werk

10 % korting op uw binnen schilderwerk?

schakel de winterschilder in

Meer informatie

You have Successfully Subscribed!